Savusauna on osa vanhaa suomalaista perinnettä, olematta silti vanhanaikainen. Savusaunan taika piilee sen lämmityksessä, joka kestää kuusi tuntia. Savusauna myös tuuletetaan ennen saunomista, joten lauteilla ei tarvitse kärsiä savusta.

Yhdistäkää työ ja rentoutuminen; pitäkää kokous tiloissamme ja nauttikaa sen jälkeen savusaunan rentouttavista löylyistä. Mikkolasta löytyy edustava kokoustila 20 hengelle. Järjestämme myös ruokatarjoilun. Voit valita esimerkkimenuumme tai luoda oman mieltymyksesi mukaan.

Mikkolan savusaunaan mahtuu kerrallaan 20 henkilöä. Savusaunaan kuuluu myös saunatupa, josta löytyvät uudehkot suihkutila ja pukuhuone. Saunomisen lomassa voit kylpeä 8 hengen kylpytynnyrissä.

Avantouinti on nykyään suuressa suosiossa, eikä suotta ovathan sen positiiviset terveysvaikutukset tutkimuksilla todettu. Sen lisäksi, että avanto parantaa verenkiertoa, se esimerkiksi hidastaa ihon vanhenemista. Myös stressi kaikkoaa avannosssa. Mikkolassa on hyvät mahdollisuudet avantouintiin talvisin. Ja kesäisinkin voit pulahtaa suoraan saunasta virkistävään Pyhäjärveen.

Mikkolan savusauna palkittiin vuonna 2005 parhaana yrityssavusaunana.

Pienemmälle porukalle (8 - 10 henkilöä) sopii myös korsusauna.

Kuvagalleria